6ος ΓΥΡΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 2012 -- 6th IOANNINA LAKE RUN 2012 (OFFICIAL TRAILER)


6ος  ΓΥΡΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 2012 -- 6th  IOANNINA LAKE RUN 2012 (OFFICIAL TRAILER)
Ο Αθλητικός Όμιλος «ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ» σε συνεργασία με το περιοδικό RUNNER και την υποστήριξη της Περιφέρειας Ηπείρου, του Δήμου Ιωαννιτών και τοπικών φορέων της πόλης διοργανώνει για έκτη συνεχόμενη χρονιά τον «Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων» 30 χλμ και τους παράλληλους αγώνες Δρόμου:  5 χλμ. και δυναμικού βαδίσματος 30 χλμ ,την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012 το πρωί .
Αφετηρία και τερματισμός στην Πλατεία Μαβίλη Μώλου Ιωαννίνων.
Το απόγευμα του Σαββάτου 15/9/2012 θα πραγματοποιηθεί ο «Παραλίμνιος Δρόμος Δημοτικών- Γυμνασίων» καθώς και η διαδρομή «Μαμά -- Καρότσι» με την ίδια αφετηρία.
Η διοργάνωση έχει στόχο την ανάδειξη και προστασία της Λίμνης Παμβώτιδας καθώς και την ανάπτυξη του λαϊκού μαζικού αθλητισμού.
Η τηλεοπτική εκπομπή «Ορίζοντας http://www.orizontas.org » και η «Methexis Foundation http://www.m-f.gr » ως χορηγοί και υποστηριχτές του 6ου Αγώνα 30 χιλιομέτρων Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων, δημιούργησαν το official trailer του σημαντικού αυτού αθλητικού γεγονότος και θα το καλύψουν τηλεοπτικά.
Περισσότερες πληροφορίες για τους αγώνες: http://www.ioanninalakerun.gr

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ «ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ»
«Μια εκπομπή για την φύση, το περιβάλλον, τον άνθρωπο και τη σχέση τους»
Ιστοσελίδα: http://orizontas.org  ,
Βίντεο: http://orizontas.org  , http://www.youtube.com/enxoro ,
facebook: orizontas ekpompi
email: enxoro@enxoro.gr
Δραστηριότητες Υπευθύνων Παραγωγής: Methexis: http://www.m-f.gr
Παρουσιάζεται από τον τηλεοπτικό σταθμό «Ήπειρος TV1» (Ζωντανά www.epirustv1.gr )
Επίσης μπορείτε να παρακολουθείτε την εκπομπή στη Δυτική Ελλάδα μέσω της Digital Union και από το Κέντρο εκπομπής Ακαρνανικών στον Δίαυλο 54 (Ήπειρος TV1), με κωδικοποίηση Mpeg4/H.264.